Bikinilijn harsen

Denk je erover na om je bikinilijn te laten harsen?

Het haar van mensen groeit op plekken waar we het niet altijd willen. Naast de armen, benen en ongewenste plekken in het gezicht, zijn er ook plekken op het lichaam waar normaal scheren vervelend wordt. Dit gedeelte van het lichaam heet de bikinilijn om een heel simpele reden.

Als je een bikini of zwembroek aan hebt,  wil je niet dat daar te veel haren bovenuit komen. Vooral in de zomermaanden is bijhouden van de bikinilijn een must als je wat vaker aan het zwembad zit.  Er zijn twee manieren om haren te verwijderen, waar een van de twee een duidelijke voorkeur heeft op het gebied van verzorging.

Full Grooming

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Regular Examination

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Styling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Scheren

Voor velen is het scheermes de beste vriend op plekken waar het haar wat meer krult. Je zult echter altijd moeten werken met een nieuw scheermes als je begint met het weghalen van ongewenst haar. Niet heel veel mensen doen dat en ik zie meteen aan de wens van de cliënt of ze geschoren hebben of gewaxed. 

Bij het scheren vind je namelijk, en vooral in de schaamstreek vanwege het toch al krullende haar, veel ingegroeide haartjes. Het lijken kleine puistjes, maar zijn haren die door de krul van de haar de huid in is gegroeid. 

Deze krulletjes zorgen voor ontstekingen, omdat de huid alleen het haarzakje wil en niet de haar zelf. De stoppels kunnen met een beetje pech binnen een dag of twee erna alweer terug zijn. Ook komen ze regelmatig gepaard met een flinke jeuk.

De bikinilijn laten waxen

En dit heeft ook meteen mijn voorkeur voor een groot aantal dingen. Na de eerste keer behandelen is de huid strak, gezond en kun je zien dat het meer straalt dan ooit met scheren kon. 

De haren blijven langer weg. In het geregeld kun je de eerste haargroei weer terugzien na een week of twee. De haartjes krijgen geen kans meer om volledig te groeien tot de volgende behandeling. 

Dit geeft als resultaat dat de volgende keer waxen minder gevoelig is. elke keer daarop zullen de haren makkelijker te verwijderen zijn. 

Op schoonheidsgebied zal de huid beter kunnen ademen, hydrateren en gezonder aanvoelen. Doordat je niet alleen de haren weghaalt met waxen, maar ook de dode huidcellen en schilfers die op de huid zitten. Dit schild is nu weg en de poriën kunnen daardoor weer perfect functioneren. 

Hoe gaat het waxen in zijn werk?

Bijna alle wax behandelingen worden zittend of liggend uitgevoerd. Deze moet echter met de voeten plat op de grond. Zo kan ik beter zien welke haren verwijderd moeten worden en welke middels een Brazilian wax behandeling verwijderd moeten worden. Het is niet de bedoeling om onder de bikini haar mee te trekken.

De eerste keer waxen zal gevoelig zijn omdat de haren die verwijderd moeten worden allemaal volgroeid zijn. Deze zitten goed vast in de huid en de haarzakjes werken als een sterk anker. De hars wordt op gesmeerd en met een trek strip en snelle beweging tegen de haren in eraf getrokken. Blijven er een paar haren zitten, trekken we deze nogmaals mee met de wax strip.

Ik blijf dit herhalen tot al het gewenste haar verwijderd is voor de perfecte bikinilijn. Elke afspraak die ik met mijn cliënt maak, zijn persoonlijk en helemaal afgestemd op zijn of haar wensen. Tijdens een behandeling laten we samen geen ongewenste haar overeind staan!

Hoe maak ik een afspraak?

Ben je nu ook geïnteresseerd geraakt in het krijgen van een bikinilijn wax behandeling? Neem dan contact op via het contact formulier, het telefoonnummer of de Treatwell knop op de pagina. Tijdens het maken van de afspraak wordt er gekeken hoe de behandeling het beste aansluit op jouw wensen. 

Een behandeling heeft een maximaal effect van vijf tot zes weken. Het kan zijn dat rond de twee weken de eerste haren weer te zien zijn in ongeveer drie weken. In verband met het gedeelte van het lichaam, is het gewenst deze bij te houden voordat we aan de behandeling beginnen. Mocht je speciale wensen hebben of juist nog vragen voordat je een afspraak wil inplannen, laat het me dan weten via bovenstaande wegen. Het doel is altijd richten op de wens van de klant, maar dat kan alleen als ik weet wat dat is. 

-
Zoetermeer

La Bottega Beauty
Safarigeel 27
2718CL Zoetermeer

-
Contactgegevens

Tel: 06 23947726

× Hoe kan ik je helpen?