Bovenlip harsen

Bovenlip harsen

Bovenlip laten harsen?

De dag van vandaag laat zien dat een schoonheidsideaal voor een vrouw behoorlijk ver kan gaan als we spreken over beharing. Mensen hebben heel snel hun oordeel klaar over wat wel of niet kan.

Moet je naar een beurs en er zitten bijvoorbeeld zichtbare haren op de bovenlip, denkt men meteen dingen en iemand die er volgens de standaarden “verzorgder” uitziet, zal ook meer voordeel krijgen in commerciële gesprekken.

Ik denk dat een genetische beslissing duizenden jaren terug helemaal niet bepalend moet zijn hoe een persoon functioneert. We kunnen echter ook niet altijd iets doen aan beharing op plekken die voor een vrouw niet gewenst zijn. We hebben tegenwoordig de beharing ook niet meer nodig omdat er genoeg technieken zijn om de haren te vervangen. Denk hierbij aan zonnebrand. 

Vroeger waren de haren een natuurlijke zonneklep om verbranden tegen te gaan. Nu smeren we er factor zoveel op, dus het is ook niet heel raar dat men nu anders kijkt naar ongewenste beharing dan vroeger. 

Full Grooming

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Regular Examination

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Styling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Harsen en scheren

Er zijn twee mogelijkheden om de beharing weg te krijgen. Scheren is een goede zeer tijdelijke oplossing als je snel wat haren weg wil hebben voor een gesprek of sollicitatie bijvoorbeeld. Ga je kijken naar een meer “permanente” oplossing, zal je aandacht moeten gaan naar harsen van de bovenlip. 

Waar bij scheren er alweer na een dag of 2 stoppels ontstaan, zal bij het harsen het haar voor een week of 3 wegblijven. Dit komt omdat de haarzakjes ook uit de bovenlip worden verwijderd. Deze zullen eerst weer terug moeten groeien voor er weer haar verschijnt. 

Hoe werkt het?

Ik breng de juiste wax op de haartjes op je bovenlip aan en trek met een trek strip tegen de richting van de haargroei de haartjes, samen met de wax van je lip af. In veel gevallen zal een tot twee keer trekken voldoende zijn. Het kan wat gevoelig zijn de eerste keer, maar na een keer of twee zijn de haartjes zo klein dat je het vrijwel niet meer voelt. 

Het resultaat is een gladde bovenlip, waar geen wondjes, irritatie of andere schade te zien is van het proces. Je bent daarna twee tot drie weken van de haartjes af. Een bijkomend voordeel van de hars methode, is dat oude huid ook meteen verwijderd wordt, waarmee je ook meteen een gezonder uitziende bovenlip creëert.

Het resultaat

We laten de haren niet verwijderen omdat we de procedure zo leuk vinden, maar om die mooie glimlach zonder zwarte of donkere schaduw te krijgen. Als je deze behandeling combineert met het ontharen van je gezicht, klopt het geheel en zul je een algeheel mooier, gezondere en vollere huid krijgen, verwijderd van huidcellen en schilfers die er niet meer thuishoren. 

Op die manier kan het gezicht en de bovenlip meer ademen door de open poriën en zal je lip en gezicht er beter uit gaan zien. Daarnaast zal je gezicht ook ontvankelijker zijn voor make-up. 

Wil je een afspraak maken om ook die stralende bovenlip te krijgen, meld je dan aan voor een behandeling op maat, helemaal naar wens van jouw als cliënt. Dit kan via het contactformulier of het telefoonnummer hier op de website. Je kunt ook gebruik maken van de Treatwell knop.

In totaal kun je na een wax behandeling ongeveer 2-3 weken genieten van een haarloze lip, maar tussen de 5 en 6 weken, zal er een vervolgafspraak gemaakt moeten worden om weer een aantal weken van de haren af te zijn. Zorg dat je huid zo schoon mogelijk is als je naar de salon toe komt, zodat we lekker snel van je haren af kunnen zijn.

-
Zoetermeer

La Bottega Beauty
Safarigeel 27
2718CL Zoetermeer

-
Contactgegevens

Tel: 06 23947726

× Hoe kan ik je helpen?