Brazilian Wax in Zoetermeer

Brazilian Wax in Zoetermeer

Brazilian Wax

De oorsprong van de Brazilian wax, komt niet geheel verrassend uit Brazilië. Het land waar men buiten enorm veel aandacht aan het lichaam besteden, het ook bijzonder graag tonen. Omdat men graag kleine slipjes, zwembroekjes en badpakken het lichaam graag laat zien in de warmere tijden, kan er ook geen haar verkeerd zitten of überhaupt aanwezig zijn. Het weghalen gebeurt niet via een scheerbeurt, want dan kan er irritatie ontstaan in de schaamstreken, maar via een waxbeurt. De Brazilian waxbeurt.

Omdat persoonlijke hygiëne erg belangrijk zijn in een maatschappij die voor een groot gedeelte om uitstraling en persoonlijkheid draait, is het heel erg belangrijk om alle aspecten van ons lichaam goed te behandelen. Niet alleen een goede verzorging, maar ook je uitstraling zorgt ervoor dat je gemak voelt naar anderen en jezelf. Men verwacht bij bepaalde nachtelijke activiteiten ook geen beharing meer te ontdekken, omdat de huidige standaard glad en schoon is. 

Je kunt er dan ook vanuit gaan dat je bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden niet de enige bent die aan een dergelijke procedure denkt of uitvoert en het gros van de vrouwen die graag in bikini loopt of vaak zwemt zal het al hebben laten doen of er zeker over nagedacht hebben. 

Full Grooming

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Regular Examination

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Styling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Wat is een Brazilian Wax?

Een waxbeurt brengt op het moment van de behandeling minder pijn met zich mee als de irritatie van een verkeerde scheerbeurt. Dit haalt niet weg dat ik de procedure compleet ongevoelig kan uitvoeren. De gevoeligheid van de procedure hangt ook helemaal af van de lengte van de beharing. Heb je het wat langer laten groeien, zoals nu tijdens de coronapandemie, zal het iets gevoeliger zijn als dat je het laat staan maar wel bijhoudt om de paar dagen, omdat je lekker aan het strand wil liggen. Het gezegde blijft echter wel van toepassing: “Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden”, want ik ga niet zeggen dat je het niet voelt. Je voelt het niet lang. 

Omdat er haren uitgetrokken worden, kan het zijn dat 24 uur tot 2 dagen na de behandeling nog wat gevoelig bent waar het haar verwijderd is. 

Brazilian Wax behandeling in de schaamstreken

De eerste keer is het wellicht wat onwennig of beangstigend om te laten doen. Het tegendeel is echter waar, want buiten een verzorgd gevoel, is het ook nog goed voor het verwijderen van ingegroeide haartjes door wat bottere scheermesjes en het verwijderen van dode huidcellen.

De behandeling kan toegepast worden op de (bij de vrouw) venusheuvel, perineum en rond de anus, de schaamlippen en de bikinilijn. Bij de man kan het bij de perineum en rond de anus en de schaamstreek.

Hoe werkt een Brazilian Wax behandeling?

Ik zorg eerst dat de huid goed schoon is waar het haar verwijderd gaat worden. Daarna wordt de juiste wax voor de juiste omgeving gekozen. In verband met met de afkoeling en droging van de hars, gebruikt men verschillende wax voor verschillende plekken om de pijn van de procedure en de hygiëne zoveel mogelijk te waarborgen. Deze wordt warm aangebracht en zal om de haren heen lopen, waarna de haren in de was opdrogen.

De wax wordt verwijderd door met een stukje stof of papier een ruk aan de wax te geven, waardoor de wax inclusief de ingedroogde haren meegenomen wordt. Dit proces wordt herhaalt tot alle haren van het oppervlak verwijderd zijn.

Het resultaat is een gladde onthaarde huid en een algeheel schoner gevoel, welke langer duurt voordat deze weer beharing vertoont, omdat de haren er met wortel en al uitgehaald worden. De haren zullen echter wel weer aangroeien na verloop van tijd en het effect is niet permanent.

De gemiddelde Brazillian wax duurt ongeveer tussen de 15 en 30 minuten en zal compleet  afhankelijk zijn van de hoeveelheid haar wat er verwijderd moet worden. De procedure zal in een afgesloten omgeving worden uitgevoerd om de privacy zoveel mogelijk te kunnen behouden. Wil je het goed bijhouden, dien je rekening te houden dat na twee weken de eerste haren weer verschijnen en na een week of 5 a 6 de volgende afspraak weer is.

Overtuigd?

Maak dan snel een afspraak bij me om te kijken wat er allemaal moet gebeuren voor uw unieke en ideale gladde, schone en goed verzorgde huid. De waxbeurt zal met volledige privacy en discretie worden uitgevoerd. Je kunt de afspraak maken via het contactformulier of het telefoonnummer op de pagina.

Ik ga niet onder tafel stoppen dat de behandeling in verband met de temperatuur van de wax en het uittrekken van haren best wel gevoelig is, maar met een aantal keren per jaar, zal het wax gevoel minder worden door verdunning van het haar.

-
Zoetermeer

La Bottega Beauty
Safarigeel 27
2718CL Zoetermeer

-
Contactgegevens

Tel: 06 23947726

× Hoe kan ik je helpen?