Buikhaar harsen

Buikhaar laten harsen?

Een van de meest voorkomende waxbeurten is het ontharen van het bovenlichaam. Deze behandeling is zelfs evenveel weggelegd voor de mannelijke cliënten, maar haar kruipt waar het niet gaan mag en we zien dus ook de dames komen voor de vraag naar deze ontharing.

Desondanks dat het voor sommige sexy kan overkomen om een flinke bos haar achter het shirt te hebben, prefereren steeds meer partners een mooie gladde huid, of ziet de persoon voor zichzelf ineens in dat de oppervlakkige bebossing echt niet meer kan. Voor deze personen biedt ik een behandeling aan, die je helemaal ontdoet van het buikhaar van de borst tot het haar tot de broek lijn.

Full Grooming

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Regular Examination

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Styling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Waarom laten waxen?

De reden is heel makkelijk. Ontharen is sneller, werkt effectiever en zorgt voor een langer haren vrij resultaat. Daarnaast, als je je scheert, heb je last van stoppels, krijg je sneller jeuk van de groeiende haren en hebben de haren de nare eigenschap te gaan krullen, wat in sommige gevallen kan leiden tot pijnlijke ingegroeide haren. Met waxen heb je helemaal geen last van deze vervelende bijkomstigheid van scheren. 

Op hoogte van de navel kan het haar ook meer navelpluis en dergelijke vangen, wat ook niet hygiënisch is. Als we het hebben over algehele verzorging is het ontharen een goed en verzorgd idee. 

Mocht dat nog niet reden genoeg zijn om je buik te laten ontharen… in de zomer zie je er gewoonweg beter uit en kun je je lichaam mooi laten zien, waar je zo lang naar hebt gestreefd door fitness. Je zult sneller een mooie bruine kleur krijgen doordat het haar het licht niet tegenhoudt. Daarnaast wil het haar van de vrouw rond de navel en buik lichter worden, waardoor je niet egale bruining krijgt tijdens het zonnen, maar wel  een ongewenste haar glans op een plek waar het niet hoort.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je de eerste keer naar het salon komt voor een wax afspraak, leg ik netjes uit wat er allemaal moet gaan gebeuren. Daarna zul je gevraagd worden om het te waxen oppervlak bloot te geven, zodat ik eraan kan werken. 

Ik smeer warme wax over het haar heen wat verwijderd moet worden. Daarna leg ik er een strip op welke aan de wax hecht en trek ik met een snelle beweging, tegen de richting van de haren in deze er vanaf. Dit herhaal ik tot alle haren van de buik verwijderd zijn en u achterblijft met een mooi haarloos lichaam. 

De eerste keer zal het wat gevoelig zijn dan de opvolgende keren, maar naarmate je het bijhoudt en vaker voor dit langskomt, hoe minder gevoelig het zal zijn. Dit komt doordat de haren weer aan moeten groeien en meer tijd nodig hebben als dat er tussen de afspraken zit. Hierdoor wordt het haar steeds dunner en makkelijker te verwijderen. 

Een afspraak maken

Als je na het lezen geïnteresseerd bent geraakt om meer te weten te komen of een afspraak wil maken, neem dan contact op via het contactformulier of het telefoonnummer op de site. Daarnaast kun je ook een afspraak plannen met de Treatwell knop. Welke keuze je ook maakt, de behandeling is altijd helemaal afgestemd op persoonlijke wens. 

-
Zoetermeer

La Bottega Beauty
Safarigeel 27
2718CL Zoetermeer

-
Contactgegevens

Tel: 06 23947726

× Hoe kan ik je helpen?