Gezicht harsen

Gezicht harsen

Voor 95% van de wereldbevolking is het gezicht het visitekaartje en eerste indruk van een persoon. Deze is niet meer over te doen en zodra die indruk is geweest, heeft met een idee van je als persoon.

 Geheel onterecht natuurlijk, maar zo zit de mens nu eenmaal in elkaar en een over behaarde dame op een sollicitatie die concurreert met een dame die zich goed verzorgt heeft, zonder beharing is al geen enkele wedstrijd meer dan de keuze op een van beide wordt gezet. 

Samen met het verwijderen van de bovenlip beharing bij de vrouw, kan dit wel eens een van de belangrijkste en meest voorkomende behandelingen zijn die ik als beauty specialist mag uitvoeren op een cliënt. 

Full Grooming

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Regular Examination

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Styling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Niet alleen wil het gezicht het slachtoffer zijn van de hormonen die we als mens in ons hebben, maar in veel gevallen, niet alleen op het gezicht, komt ongewenste haargroei het meeste voor op gevoelige huid en daar is een goede reden voor. Vroeger in de evolutie van de mens, is haar op plekken gekomen die wat meer bescherming nodig hebben. Tegenwoordig hebben we kleding en zonnebrand om de rol van het haar over te nemen en dan is het fijn als het haar er niet kan zijn. 

Het zit echter in onze genen dat het haar terug komt en eens in de vier weken is het dan ook aan te raden een afspraak voor verwijdering in te plannen bij me als je van het haar van je gezicht af wil houden.

Het mag een feit zijn dat het scheren van het gezicht beter besteed is aan de stoppels van de man, dus scheren is voor de vrouw alleen een belemmering, nog niet te spreken over de huidirritatie, ingegroeide haren en zeer snel terugkomende stoppels. Harsen is dan de beste optie voor de dames met meer gezichtshaar. 

Voordelen van harsen

De mens heeft geen keuze in de kleur haar in het gezicht. Wel kunnen we het manipuleren door het haar niet meer zo veel kans te geven om te volgroeien. Dit doen we door te harsen en bij voorkeur op maandelijkse of vijf wekelijkse basis. De eerste keer zal het gevoelig zijn omdat de huid in het gezicht wat dunner is, maar de keren erop zal het haar minder gegroeid zijn en lichter van kleur, zodat het makkelijker te verwijderen is. 

Een ander voordeel is het verwijderen van huidschilfers en cellen die met de wax en haren uit en van de huid getrokken worden. Dit zorgt voor een stralender uiterlijk en algeheel gezondere huid. Poriën kunnen meer open gaan staan waardoor de huid beter hydrateert en zichzelf beter kan verzorgen. 

Het hebben van minder haar, geeft ook een betere “hechting” voor de dagelijkse make-up routine. Als je haren hebt tijdens het aanbrengen van een kleur, zal de haren altijd de accenten krijgen en beter zichtbaar worden dan dat je eigenlijk wil. Weg ermee dus. Laat het haar door mij weghalen.

Als je het scheert, zal het haar binnen een dag of twee á drie weer terugkomen in de vorm van stoppels. Het vervelende van scheren is dat de haar vanuit de haarzak kan aansterken en altijd sterker terugkomt als dat je hem op de huid wegscheert. Bij harsen wordt de haar en haarzak verwijderd en moet de huid helemaal opnieuw beginnen met het aanmaken van de haar. Dit proces duurt ongeveer een week of twee voordat er een haartje weer zichtbaar wordt. 

In veel gevallen zal een vervolgafspraak gemaakt worden tussen de vijf a zes weken na de eerste afspraak. 

Een afspraak maken?

Dat kan via het contactformulier of telefoon nummer op mijn site. Een afspraak maken via de knop van Treatwell is ook een optie. Ik maak altijd een persoonlijke behandeling van elke behandeling voor dat unieke gevoel wat elke cliënt verdient en waard is om te mogen ervaren. Ik zorg ervoor dat jouw sollicitatie niets te maken heeft met uiterlijke voorkeur!

-
Zoetermeer

La Bottega Beauty
Safarigeel 27
2718CL Zoetermeer

-
Contactgegevens

Tel: 06 23947726

× Hoe kan ik je helpen?