Harsen

Harsen

Ongewenste haren kan op verschillende manieren worden verwijderd van het lichaam. Harsen is het verwijderen van deze ongewenste haren door middel van een kleverige substantie. Deze substantie bestaat uit een laagje warme hars. Dit wordt aangebracht op de plek van de ongewenste haargroei en vervolgens in een beweging verwijderd. Alle ongewenste haren worden hierbij meegenomen.

Haren groeien nooit allemaal tegelijk. Haar heeft 3 groeifases. Een groeifase, rustfase en een fase waarin het haar uitvalt en zich nieuwe haren ontwikkelen onder de huid. Bij het ontharen zullen de nieuwe haren die zich onder de huid hebben ontwikkelen dus niet worden meegenomen. Daarom kan het zijn dat een week na het ontharen al bepaalde haren te zien zijn. Dit zijn dus niet de haren die zijn meegenomen tijdens het harsen. Maar de nieuwe haren onder de huid die zijn gaan groeien. Deze haren kunnen dan met de eerstvolgende harsbehandeling worden meegenomen.

Benen harsen

Een van de meest populaire harsbehandelingen is het ontharen van de benen. Om de benen zo mooi en glad mogelijk te krijgen is harsen een uitermate goede oplossing. Ongewenste haren blijven meestal 3 tot 6 weken weg na het harsen.

Bikinilijn harsen

Ook is het mogelijk om de bikinilijn te harsen. Het is tegenwoordig meer regel dan uitzondering om bij de intieme zones alles glad en fris te laten ogen.

In onze salon kunt u ook terecht voor het ontharen van verschillende lichaamsdelen zoals; armen, rug, buik, gezicht, oksels etc.

€35,-

€20,-

€20,-

€20,-

€35,-

€25,-

€15,-

× Hoe kan ik je helpen?