Harsen in Zoetermeer

Bottega Beauty voor al uw schoonheidsbehandelingen.

Harsen in Zoetermeer

€35,-

€20,-

€20,-

€20,-

€35,-

€25,-

€15,-

Maak direct een afspraak.

Ben jij op zoek naar meer informatie over Harsen in Zoetermeer en welke mogelijkheden er bij Bottega Beauty zijn? Lees dan vooral verder of maak direct een afspraak met via het afsprakensysteem op deze pagina. Ongewenste haren kunnen op verschillende manieren worden verwijderd van het lichaam. Harsen is het verwijderen van deze ongewenste haren door middel van een kleverige substantie. Deze substantie bestaat uit een laagje warme hars. Dit wordt aangebracht op de plek van de ongewenste haargroei en vervolgens in een beweging verwijderd. Alle ongewenste haren worden hierbij meegenomen.

Wat is harsen en waxen?

Waxen of harsen wordt ook wel “ontharen” genoemd. Dit is het proces waarbij ongewenst lichaamshaar wordt verwijderd van het gezicht, de benen, de armen, de oksels en andere lichaamsdelen. Het proces omvat het aanbrengen van een dunne laag warme was (wax) op het gewenste gebied, die zich vervolgens aan de haren hecht wanneer deze afkoelt en hard wordt. Vervolgens wordt de wax snel van de huid getrokken, waardoor de haren vanaf de wortel worden verwijderd. Harsen kan thuis gebeuren of in een salon door een professionele schoonheidsspecialiste. De resultaten kunnen 4 tot 6 weken aanhouden voordat een nieuwe sessie nodig is.

Waarom ontharen?

Haren groeien nooit allemaal tegelijk. Haar heeft 3 groeifases. Een groeifase, rustfase en een fase waarin het haar uitvalt en zich nieuwe haren ontwikkelen onder de huid. Bij het ontharen zullen de nieuwe haren die zich onder de huid hebben ontwikkelen dus niet worden meegenomen. Daarom kan het zijn dat een week na het ontharen al bepaalde haren te zien zijn. Dit zijn dus niet de haren die zijn meegenomen tijdens het harsen. Maar de nieuwe haren onder de huid die zijn gaan groeien. Deze haren kunnen dan met de eerstvolgende harsbehandeling worden meegenomen.

Welke lichaamsdelen kun je harsen?

Harsen is een populaire ontharingsoptie die op verschillende lichaamsdelen kan worden toegepast en langdurige resultaten oplevert. Hoewel het harsen van het gezicht, zoals wenkbrauwen, zeer gebruikelijk is, kun je ook je armen, benen, borst, buik en bikinilijn harsen. Het haar in deze gebieden groeit na verloop van tijd meestal enger en fijner met regelmatige waxbehandelingen. Onze ontharingsspecialist in Zoetermeer kan u uitgebreid advies geven over welke gebieden u het beste kunt harsen en hun deskundige technieken bespreken voor het beste resultaat en een gladdere huid voor langere tijd.

Benen harsen

Het harsen van de benen is een van de populairste behandelingen, vooral voor wie op zoek is naar een langdurig resultaat. Door te harsen voelen de benen glad en zijdezacht aan zonder het gedoe van elke paar dagen scheren. Het haar dat wordt verwijderd blijft 3-6 weken weg, afhankelijk van hoe snel het haar van de persoon teruggroeit. Dit maakt harsen ideaal voor diegenen die graag lange tijd met hun favoriete rok of korte broek willen rondlopen. Met regelmatig harsen kunnen veel huidverzorgingsvoordelen worden bereikt, zoals een vermindering van ingegroeide haren of ongelijke textuur die scheren soms kan veroorzaken.

Bikinilijn harsen

In het moderne tijdperk is een gladde en goed onderhouden bikinilijn steeds meer standaard. Waxen als ontharingsmethode wint snel aan populariteit en biedt esthetische resultaten waardoor we ons zelfverzekerd en comfortabel in onze eigen huid voelen. De bikinilijn harsen biedt langduriger resultaten dan scheren, en het kan worden gedaan voor grotere gebieden of dagen voor speciale gelegenheden om de beste look te garanderen. Hoewel harsen een licht ongemak kan veroorzaken, vinden veel mensen het de moeite waard voor het mooie uiterlijk en het gemak van minder bijwerken!

Harsen bij Bottega Beauty in Zoetermeer.

Wie wil er niet op zijn best uitzien en zich goed voelen? Onze salon in Zoetermeer is daarvoor de perfecte plek! Wij bieden een verscheidenheid aan ontharingsdiensten, variërend van snelle touch-ups zoals het harsen van de onderarm en de bovenlip tot meer uitgebreide behandelingen zoals het ontharen van de buik en de rug. Bovendien zijn onze technici goed opgeleide professionals die de modernste apparatuur gebruiken voor een veilige, hygiënische en effectieve ontharing. Welke service u ook zoekt, u kunt er zeker van zijn dat u bij ons in goede handen bent.

× Hoe kan ik je helpen?