Hoe kun je overtollig huid verwijderen zonder operatie?

Hoe kun je overtollig huid verwijderen zonder operatie?

Plasmaliften is een veilige, minimaal invasieve cosmetische behandeling die kan helpen overtollig huid verwijderen zonder operatie. Door plasma te gebruiken voor specifieke delen van de huid, kan de behandeling helpen om de huid strakker en liftend te maken. Wat een niet-chirurgisch alternatief is voor meer invasieve procedures. Bovendien heb je met een plasma lift behandeling een zeer laag risico op complicaties en kunnen ze worden uitgevoerd met weinig tot geen uitstel.

Daarnaast is de behandeling aanzienlijk goedkoper dan een operatie, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor mensen die hun uiterlijk willen verbeteren zonder diep in de buidel te moeten tasten. Of u nu de tekenen van veroudering wilt tegengaan of gewoon uw uiterlijk wilt verjongen voor een plasmalift behandeling bent u bij Bottega Beauty aan het juiste adres.

Bij welke huidaandoeningen kun je dit toepassen?

Met plasma lift behandelingen kunnen we sommige huidaandoeningen behandelen zonder de huid te snijden. Dit kan om verschillende redenen worden uitgevoerd, zoals het strakker maken van de huid rond het ooglid, het wegwerken van losse buikhuid. En het verminderen van rimpels rond de mond en het strakker maken van de kaak en hals. De voordelen hiervan zijn dat het minder duur is dan een volledige operatie en dat u sneller hersteld. Er zijn echter ook risico’s aan verbonden, dus het is belangrijk dat u vooraf met uw arts overlegd of dit de juiste behandeling voor u is.

Plasma lift behandelingen worden steeds populairder, dus het is belangrijk dat u onderzoek doet naar dit onderwerp voordat u een beslissing neemt. Neem daarom contact met ons op indien u verdere vragen heeft.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Plasmalift biedt een uitgebreide oplossing dan een eenvoudige verstrakkings behandeling. Het vermindert niet alleen het huidvolume, maar de effecten kunnen net zo lang aanhouden als bij een invasieve operatie. Natuurlijk zijn de resultaten van elke cosmetische procedure niet blijvend. Plasmalift stopt het verouderingsproces niet, maar patiënten kunnen direct na de eerste behandeling genieten van merkbare resultaten. Voor sommigen kan een tweede behandeling nodig zijn voor een maximaal resultaat. Uiteindelijk zouden de effecten van plasmalift jaren moeten aanhouden.

Daarnaast zijn er leefstijlfactoren die kunnen voorkomen dat het resultaat zo lang mogelijk aanhoudt. Deze omvatten roken of alcohol drinken, naast langdurige blootstelling aan de zon en veelvuldig gebruik van zonnebanken, die alle zouden bijdragen tot vroegtijdige veroudering van de huidcellen in je gezicht door DNA-schade te veroorzaken.

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt voor zichtbaar resultaat?

Het aantal benodigde behandelingen met een plasma pen hangt af van het te behandelen gebied, hoe veerkrachtig uw huid is en in welke mate u gecorrigeerd wilt worden. U kunt met één behandeling direct resultaat zien, maar ook in de loop van de tijd blijven verbeteren! Neem voor specifieke informatie hierover contact met ons op, we helpen je graag verder!

Wat zijn de bijwerkingen van een plasma lift behandeling?

Voor en nadelen oftewel de bijwerkingen en risico’s van plasmalift huidverstrakking zonder operatie zijn minimaal wanneer het wordt gedaan door een specialist. Cliënten kunnen enkele kleine problemen ondervinden na de behandeling, zoals koolstof korsten die 7-10 dagen aanhouden voordat ze op natuurlijke wijze verdwijnen of een zwelling rond de ogen die binnen 1 week vanzelf weer wegtrekt.

De beste manier om de ernstige bijwerkingen van hyperpigmentatie te voorkomen is het opvolgen van de aanbevelingen voor nazorg van uw huidspecialist. Lees hier meer over de voor en nadelen van een plasma behandeling.

Voor wie is een plasmalift behandeling?

U moet in goede gezondheid verkeren op het moment van uw afspraak, zonder reeds bestaande medische problemen. Als u tekenen of symptomen vertoont zoals verkoudheid/griep (inclusief de op de loer liggende griep), zullen wij deze behandeling verplaatsen naar een andere dag wanneer het geschikter is om te behandelen, deze aandoeningen kunnen soms leiden tot keloïde littekens en andere complicaties die het uiterlijk erger zouden kunnen maken! De plasma lift is geen goede optie voor mensen met aandoeningen zoals pacemakers, zwangerschap of borstvoeding. Het is ook belangrijk op te merken dat deze behandeling alleen werkt bij bepaalde huidtypes.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over hoe je overtollig huid kunt verwijderen zonder operatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Geef een reactie

Your email address will not be published.Required fields are marked *

× Hoe kan ik je helpen?