huid buik strakker zonder operatie

Hoe krijg je huid bij je buik strakker zonder operatie?

Een Plasma lift behandeling is de enige cosmetische behandeling waarbij plasma wordt gebruikt om het volume van overtollige huid te verminderen. Laag risico, minimale downtime en betaalbaarder dan chirurgie. Een Plasma lift behandeling staat bekend om zijn succes met niet-chirurgische oogliften, buikwandcorrectie, halscorrectie en nog veel meer. En is een Plasma lift buik behandeling een prima methode om je huid bij je buik strakker zonder operatie te krijgen.

Plasma lifting, algemeen bekend als fibroblasting, is een minimaal-invasieve techniek die zeer effectief de huid kan verstrakken en liften. Het verwijdert rimpels, plooien en overtollige huid rond de ogen, mond hals en zelfs je buik.

Hoe werkt een Plasma lift behandeling voor je buik?

Als u op zoek bent naar een manier om uw losse huid rondom je buik strakker en steviger te maken, kan een Fibroblast Plasma Lift de perfecte oplossing zijn. Deze minimaal invasieve behandeling gebruikt een Plasma pen met kleine naald om warmte aan de huid af te geven. Waardoor de collageenproductie wordt gestimuleerd en overtollige huid rondom de buik wordt aangetrokken en verwijderd. In technische termen: een boog veroorzaakt oppervlakkige schade aan de bovenste huidlaag en brengt warmte over naar de onderste huidlagen. Dit stimuleert de productie van collageen- en elastinevezels, die kunnen helpen de tekenen van veroudering te trotseren.

Je huid strakker zonder operatie.

Als u op zoek bent naar een manier om de klok terug te draaien zonder een operatie te ondergaan, dan kan fibroblast plasma lift het antwoord zijn. Deze minimaal-invasieve procedure kan helpen om fijne lijntjes en rimpels weg te werken met bijvoorbeeld een Plasma ooglidcorrectie. En littekens te verminderen en zelfs het uiterlijk van verslapte huid in uw hals of buik te verbeteren. Bovendien kan het ook worden gebruikt om huidimperfecties zoals skin tags en zonneschade te verwijderen.

Zijn de resultaten onmiddellijk na de behandeling zichtbaar?

De resultaten van de behandeling zijn onmiddellijk zichtbaar. De maximale resultaten treden op na 3 tot 4 weken, wanneer de huid de derde fase van genezing ingaat. Dit is het moment waarop collageen en bindweefsel groeien. Hoewel u dus onmiddellijk resultaat ziet, zal het uiteindelijke resultaat pas na enkele weken zichtbaar zijn.

Het beste van alles is dat de resultaten in de meeste gebieden blijvend zijn – wat betekent dat u nog jaren kunt genieten van een jeugdig uiterlijk. Afhankelijk van de ernst van het probleem dat wordt behandeld, kan meer dan één procedure nodig zijn voor een optimaal resultaat. Maar zelfs één behandeling kan al een groot verschil maken. Dus waarom wachten? Om meer te weten over de mogelijkheden Plasma lifting voor je buik kun je het beste contact met ons opnemen.


Geef een reactie

Your email address will not be published.Required fields are marked *

× Hoe kan ik je helpen?