Plasma behandeling voor het gezicht.

Plasma behandeling voor het gezicht.

Als u op zoek bent naar een manier om lijnen en rimpels weg te werken zonder operatie, kan een plasma behandeling voor het gezicht het antwoord zijn. Plasmabehandeling kan zowel vroege als gevorderde tekenen van veroudering permanent verwijderen, wat resulteert in een sterk verjongde huid. Vaak is slechts één behandeling nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Bij La Bottega Beauty bieden we al enige tijd lifting behandelingen rond de ogen aan; nu breiden we onze diensten uit naar andere delen van het gezicht. Met deze baanbrekende technologie kunt u een jeugdige uitstraling krijgen waar u met trots mee voor de dag kunt komen.

Onze behandelaars zijn hoog opgeleid en ervaren in de plasma behandelingen voor het gezicht, zodat u erop kunt vertrouwen dat u optimale resultaten zult krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze revolutionaire behandeling en hoe deze u kan helpen er op uw best uit te zien. We kijken ernaar uit om u te helpen een verfriste, verjongde nieuwe look te krijgen!

Wat zijn de nadelen van een Plasmalift behandeling voor het gezicht?

Hoewel plasma lift behandelingen over het algemeen veilig en effectief zijn, zijn er enkele nadelen die moeten worden overwogen alvorens een dergelijke behandeling te ondergaan. Ten eerste kunnen de behandelingen vrij duur zijn en niet altijd door de verzekering worden gedekt. Ten tweede kunnen er bijwerkingen optreden, zoals blauwe plekken, zwelling, roodheid en jeuk. Als u een plasma lift behandeling overweegt, moet u eerst een dermatoloog raadplegen om te zien of het de juiste optie voor u is. La Bottega Beauty beantwoordt graag al uw vragen over dit onderwerp.

Wat zijn de voordelen?

Een plasmabehandeling biedt vele voordelen ten opzichte van invasieve facelifts zoals fillers of chirurgie. Omdat het niet-invasief is, is er geen risico op infectie of littekens. De behandeling duurt slechts enkele minuten per gebied en u kunt uw dagelijkse activiteiten vrijwel onmiddellijk daarna hervatten. De effecten van de plasmabehandeling zijn ook langdurig en in de meeste gevallen al na één behandeling zichtbaar. In sommige uitzonderlijke gevallen kan een tweede behandeling gewenst zijn. Al met al is een plasmabehandeling een veilige, snelle en effectieve manier om een jeugdig ogende huid te krijgen.

Voor wie is het geschikt?

Plasma lift Therapie biedt een manier om fijne lijntjes en diepere rimpels in het gezicht voorzichtig en permanent te verwijderen. De plasma behandeling voor het gezicht kan echter in sommige gevallen niet worden toegepast, zoals wanneer een van de volgende aandoeningen aanwezig is: een pacemaker, Holter-bloeddrukcontrole systeem of ECG; epilepsie; diabetes; zwangerschap; gebruik van antibiotica; metalen implantaten in het te behandelen gebied; of andere geïmplanteerde apparaten.

× Hoe kan ik je helpen?