Plasma Lift Behandeling

Phi ion plasmalifting

Phi ion plasmalifting

Nog een relatief nieuwe uitvinding op het gebied van beauty en schoonheidsbehandelingen, maar toch al een behoorlijke vooruitgang tegenover de oude manieren van werken. Maar wat is het en waarom is het zo revolutionair? Je kunt namelijk resultaten bereiken die vergelijkbaar zijn van een ooglift zonder operatie of andere veel te dure ingreep. 

Full Grooming

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Regular Examination

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Styling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Hoe werkt Phi ion plasmalifting?

Phi Ion Plasmalifting werkt met een zogenaamde Phi Ion pen, welke zorgt voor de overdracht van gecontroleerde hoeveelheid ionen, die in de huidvezels wordt geschoten, die een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidcellen als resultaat geeft. Dit houdt in dat de huid strakker komt te staan, waardoor de huidlijnen en tekenen van veroudering een heel groot gedeelte weg te halen. Het is geen cosmetische chirurgie, dus je hebt geen lange afspraken nodig of advies van een doctor om een verjongend effect te creëren. 

Door de aanscherping van de huidvezels na blootstellen aan ionen, kan het effect van een ooglift behaald worden zonder cosmetische ingreep. Daarnaast is er meteen een resultaat en je loopt niet een week of wat met een gezwollen gezicht of verband rond, wat ook weer voordelen heeft. 

Na een maand bij controle van de afspraak, wordt er gekeken of een aanvullende behandeling noodzakelijk is, maar een behandeling volstaat meestal en de methode is in staat om resultaten negen maanden lang vast te houden. 

Waar is plasma lifting allemaal goed voor?

Niet alleen is het goed voor het weghalen van rimpeltjes en tekenen van ouderdom, maar ook marionettenlijnen, ouderdomsvlekjes en acne littekens kunnen bestreden worden met deze methode. Welke is gebaseerd op overdracht van ionen naar de huidvezels om een hermodellerend en verjongend effect te creëren en met gemak gewenste resultaten te bereiken. 

Als extra zorgt het voor een onmiddellijke verstrakking van de huid. 

Is een plasma lift behandeling veilig?

Het antwoord is ja. Er is absoluut geen reden om te twijfelen over de veiligheid van de behandeling. Je hebt geen bloeduitstortingen, geen wonden, geen littekens of huidschade en het is zelfs geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Wil jij ook het resultaat, maar niet de kosten van cosmetische chirurgie?

Maak dan snel een afspraak bij me in het salon om te kijken wat we kunnen doen om middels een gepersonaliseerde behandeling jouw huid een stuk jonger en gezonder eruit te laten zien. 

Ben je nog niet zeker of deze behandeling iets voor je is, neem dan contact op middels het contact formulier op de site, gebruik het telefoonnummer om me te bellen of klik op het maken van een afspraak middels de Treatwell knop. 

Het is aan te raden om voor de behandeling te laten verrichten, een pijnstillende crème te halen bij de apotheek, want de procedure is zeker niet gevoelloos. Met de juiste middelen bent u echter langer gelukkig met een mooie strakke huid, dan pijnstilling te gebruiken. 

Na de behandeling is het aan te raden om icepacks op de behandelde regionen te leggen om lichte zwelling te voorkomen. Na 2-3 dagen bent u van deze lichte zwelling af. 

-
Zoetermeer

La Bottega Beauty
Safarigeel 27
2718CL Zoetermeer

-
Contactgegevens

Tel: 06 23947726

Blogs over plasma lifting

× Hoe kan ik je helpen?