Wat is een plasma ooglidcorrectie precies?

Wat is een plasma ooglidcorrectie precies?

Een ooglidcorrectie, ook wel bekend als een ooglift, is een chirurgische procedure die wordt uitgevoerd om de oogleden te liften en herstellen. De oogleden kunnen verslappen met het ouder worden, waardoor er wallen en ouderdomsvlekken ontstaan. Een ooglift kan helpen om de ogen er jonger en energieker uit te laten zien. Deze procedure kan ook helpen bij het verbeteren van het uitzicht van droge of geïrriteerde ogen. 

Plasma ooglidcorrecties zijn een relatief nieuwe vorm van ogen liften die gebruik maakt van plasma (een gasvormige toestand van materie). In sommige gevallen kan een plasma lift behandeling een betere optie zijn dan andere soorten correcties, zoals Botox of facelifts.

Waarom zou je kiezen voor een plasma ooglidcorrectie?

Als u ooglidcorrectie overweegt, vraagt u zich misschien af waarom u een plasma ooglift zou moeten kiezen boven andere soorten ooglidcorrecties. Er zijn verschillende redenen om een plasma ooglidcorrectie te overwegen: 

  • Het is een minimaal invasieve procedure die geen snijden of incisies vereist. 
  • Het kan worden uitgevoerd zonder operatie, dus er is geen verdoving of ziekenhuisopname nodig. 
  • Het is effectief in het liften en verstrakken van de huid rond de ogen, wat resulteert in een meer jeugdige uitstraling. 
  • Het is veilig en heeft weinig bijwerkingen. 
  • De hersteltijd is korter dan bij andere ooglidcorrectie procedures. 

Als u ooglift overweegt en meer wilt weten over uw mogelijkheden, neem dan contact met ons op en vraag naar een plasma ooglidcorrectie. Deze minimaal invasieve procedure kan u helpen een jeugdiger uiterlijk te krijgen met minder risico’s en een kortere hersteltijd.

De voordelen van een plasma lift voor je oogleden

Er zijn verschillende operaties om de oogleden te verbeteren, maar een plasma ooglidcorrectie is geen operatie. Het is een moderne, snelle en pijnloze methode die gebruikmaakt van het lichaams eigen genezende kracht. 

Er wordt geen snijwerk uitgevoerd en geen vreemde stoffen in het lichaam geïnjecteerd. In plaats daarvan maakt de specialist gebruik van hete lucht om de huid boven de ogen te laten samentrekken. 

Dit helpt rimpels en wallen onder de ogen te verminderen, waardoor je een frissere en jongere uitstraling krijgt. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kan in een schoonheidssalon of kliniek worden uitgevoerd. 

Er is geen hersteltijd nodig, dus je kunt meteen na de behandeling weer aan het werk of naar school gaan. Plasma ooglift zijn een veilige en effectieve manier om je oogleden te verbeteren zonder ondergaan operatie.

Hoe verloopt de plasma ooglift behandeling?

De plasma oog lift behandeling is een effectieve en veilige manier om de gezichtscontour te liften en rimpels te verminderen. Tijdens de behandeling wordt er een kleine hoeveelheid plasma (ioniserende gassen) aangebracht op het behandelde gebied. Dit maakt de huid strakker en gladder. 

De procedure duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. Er is geen hersteltijd nodig, dus je kunt direct na de behandeling weer door met je dagelijkse activiteiten. De resultaten zijn meestal na 2-3 weken zichtbaar en kunnen 3-4 maanden aanhouden. Om het optimale resultaat te behalen, wordt vaak een serie van 3-4 behandelingen aangeraden.

Na de plasma ooglift behandeling?

Plasma ooglift behandeling is een relatief nieuwe cosmetische procedure die wordt uitgevoerd om de ogen op te lichten en rimpels rond de ogen te verminderen. De totale behandeling duurt ongeveer 45 minuten en meestal geen hersteltijd is vereist. Er kunnen echter kleine roodheid of zwelling optreden in het behandelde gebied, maar dit zou moeten aftrekken binnen een paar dagen. Wanneer u overweegt een plasma oogliftbehandeling te ondergaan, overleg dan met ons wat de mogelijkheden m.b.t. tot uw huidtype zijn.

Mogelijke bijwerkingen van een plasma ooglidcorrectie.

Een mogelijke bijwerking van een plasma ooglidcorrectie is het verschijnen van roodheid, zwelling of blaren rond het behandelde gebied. Dit is normaal en duurt meestal niet langer dan een paar dagen. Ernaast kunnen er ook kleine bloeduitstortingen (petechiën) optreden, maar dit geneest meestal vanzelf. 

Soms kan er ook een infectie optreden, maar dit is zeldzaam. Als u last heeft van ernstige pijn, roodheid of zwelling, moet u contact opnemen met uw specialist. Plasma ooglidcorrecties worden steeds vaker gebruikt, maar er zijn nog steeds risico’s verbonden aan elke operatie. U moet de risico’s en mogelijke bijwerkingen bespreken met uw behandelaar voordat u een behandeling ondergaat. Bekijk in dit artikel ook de voor en nadelen van een plasma behandeling.

Tot slot.

Als je een plasma ooglidcorrectie overweegt, heb je misschien nog veel meer vragen. Hoe ziet de procedure eruit? Wat zijn de voordelen? Hoe lang duurt het herstel? Onze specialist kan al uw vragen beantwoorden en u helpen bij het plannen van een consultatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze behandeling en hoe deze uw uiterlijk kan verbeteren.


Geef een reactie

Your email address will not be published.Required fields are marked *

× Hoe kan ik je helpen?