Wimperextensions

Denk je erover na om wimperextensions te laten zetten?

Een groot gedeelte van de dagelijkse make-up routine, is het verzorgen van het gezicht en een behoorlijk deel van de routine is het verzorgen van de wimpers. Mooie lange wimpers geeft de vrouw een bepaalde onschuld, welke meedingt aan het totaalplaatje van de make-up routine.

Elke dag gaan zitten om de eigen wimpers op te maken, kan een behoorlijke tijd duren. Wees gerust, er zijn andere opties om deze dagelijkse bezigheid een stuk korter te maken dan dat het nu doet. Laat een nieuwe set wimpers zetten door middel van het zetten van wimperextensions.

Full Grooming

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Regular Examination

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Styling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget libero vel metus vehicula pulvinar. Sed lobortis mi nec leo

Read More

Faux wimpers en toch die natuurlijke look?

Als je het gevoel hebt dat er meer met je wimpers kan gebeuren en wat dunnere wimpers hebt die niet voller te krijgen zijn met mascara of andere make-up, ga dan eens kijken naar het plaatsen van wimperextensions. Deze mogelijkheid geeft je vollere wimpers opleveren, waardoor je een mooiere blik krijgt voor degene die je aankijkt en een completere shine over je hele gezicht krijgt. Daarnaast doet het wondere voor die komende sollicitatie bij dat bedrijf waar je zo graag wil werken.

Laten we voorop stellen dat het plaatsen van wimpers je ook een behoorlijke tijd bespaard op de dagelijkse make-up routine, doordat de kleur en lengte niet kan veranderen, tot je zelf verkiest deze door mij te laten verwijderen of aanpassen. Je kunt dus langer uitslapen en toch die mooie volle en glamoureuze look behouden die niet vervaagt. Het enige is dat je de extensions moet laten bijvullen om de zoveel tijd.

2 opties voor volle wimpers

Er zijn twee opties die het natuurlijk effect kunnen geven waar je al zo lang naar zoekt. We leggen het verschil hieronder uit, samen met de kosten, zodat je meteen weet wat je van mij kan verwachten tijdens een behandeling:

One by one

 Hierbij wordt elke wimper door mij met heel veel precisie op een bestaande volwassen wimper gelijmd. De wimpers zullen verzorgder eruitzien dan de gewone wimpers en deze keuze wordt vaak gekozen voor diegene die wat dunnere wimpers hebben en doet niet heel veel voor het volume van de wimper. De procedure duurt rond de 1,5 uur en doe ik alleen op afspraak. De prijzen van deze methode zijn:

Een nieuwe set plaatsen:

€ 85

Opvullen binnen twee weken:

€35

Opvullen binnen drie weken:

€45

Opvullen binnen vier weken:

€55

Volume Lashes

Met volume lashes, word er meer volume aangebracht aan de huidige wimper door extensions toe te passen. Dit doe ik door meerdere wimpers te plaatsen op iedere wimper, van 2 tot 6 stuks, afhankelijk wat de kwaliteit is van de gezondheid van de originele wimper. Dit zorgt voor meer volume en een overal vollere wimper.

Russian volume gaat nog verder door een tot twee haartjes extra aan te brengen voor nog meer volume. Deze techniek heet ook wel 3d-techniek.

Deze methode geeft volle glamourous wimpers, welke geen enkele persoon die dagelijks voor de spiegel staat voor het beste uiterlijk, zal misstaan. De prijzen voor deze behandeling zijn:

Nieuwe set:

€ 95

Wimpers opvullen:

€35

binnen twee weken

Wimpers opvullen:

€45

binnen drie weken

Wimpers opvullen:

€55

binnen vier weken

Wimperextensions verwijderen:

€20

De onderste wimpers worden niet verrijkt met extensions, daar deze veel dunner zijn dan de bovenste haren en vanuit de natuur een andere functie hebben, waardoor ze ook helemaal niet zo dik hoeven zijn.

Deze worden tijdens de behandeling zorgvuldig afgeplakt met medische en huidvriendelijke tape, zodat er ook niet per ongeluk lijm of extensions aan vast komen te zitten.

Verzorging om en rond de wimperextensions

In veel gevallen zal de persoon die een extension neemt ook meerdere make-up items in zijn of haar bezit hebben. Veel van de producten die je nu al gebruikt, zul je straks gewoon kunnen blijven gebruiken, dus is er niet heel veel aanpassing nodig.

Wat makeup betreft veranderd er heel weinig, omdat het meeste poeders zijn, waar geen oplossers in zitten of kunnen zitten. Gebruik je een liner voor je onderste ooglid, raad ik aan om hiervoor een oogpotlood te gebruiken, omdat een eyeliner een vloeistof is welke een oplosmiddel kunnen bevatten en daardoor de lijm van de extensions op kunnen laten lossen. Kortom, als je nu al poederbasis make-up gebruikt, hoef je niet veel aan te passen om maximaal van je nieuwe wimpers te kunnen genieten.

Omdat de lijm voor de extensions waterbestendig is, is het aan te raden makeup remover te gebruiken die op waterbasis is geproduceerd. Bepaalde make-up removers met aceton of op oliebasis kunnen niet altijd geschikt zijn, dus lees even de bijsluiter van de remover voor het gebruik. Ben je niet zeker over de werking van je make-up items, neem dan contact op met me en ik help je graag verder. De contactgegevens en de openingstijden van de salon zijn te vinden onder het desbetreffende kopje hier op mijn site.

Meer weten
over extensions?

Weet je nog niet zeker of wimperextension de volgende stap zijn in jouw succesvolle look, of ben je helemaal overtuigd dat je op je volgende sollicitatie die shine wil hebben die alleen grote volle wimpers kunnen behalen? Neem dan contact op, voor meer informatie over wat het precies inhoudt, of als je weet wat er gedaan moet worden, een afspraak, zodat we samen kunnen kijken welke van de twee mogelijkheden de beste is, wat je wil behalen en hoe we dit het beste kunnen realiseren.

Houdt er rekening mee dat niet iedereen een volume lashes of Russian volume aankan door de dikte van de eigen wimpers. Het gebeurt echter maar zelden dat de “one by one” keuze niet mogelijk is.  De behandelingen nemen wat tijd in beslag, dus houdt daar op de dag van behandeling rekening mee.

-
Zoetermeer

La Bottega Beauty
Safarigeel 27
2718CL Zoetermeer

-
Contactgegevens

Tel: 06 23947726

× Hoe kan ik je helpen?